Welkom

Wie

ben ik

Wat

kan ik

voor je

doen

Reacties

Contact

Algemene

voor-

waarden

Ik heb geen idee wat je met onze dochter bespreekt, maar wil graag even kwijt dat ze iedere keer erg blij/iets zelfverzekerder is als je bent geweest.

Heel fijn en dank je. Wat je doet werkt dus blijkbaar.

                                                                                  (moeder)

 

Ik ken Esther als iemand die verder kijkt dan het pad wat zij of anderen eerder gegaan zijn. Door de rust die ze uitstraalt, voelen kinderen zich snel bij haar op hun gemak.

In haar vindingrijkheid vindt ze vaak de kern van waar het kind mee zit, door hiermee samen met het kind aan te werken bereiken ze een positieve uitkomst.

               (collega)

 

Esther heeft me gevraagd een stukje te schrijven voor haar website. Ik ken haar nu zo'n 7 jaar in verband met mijn dochter. Ik heb een thuiswonende gehandicapte en zieke dochter (11 jaar) en een team van 9 zorgverleners die haar begeleiden en voor haar zorgen bij ons in huis. Esther is mijn sparringpartner in lastige kwesties in de aansturing van het team en mede verantwoordelijk voor het zorgen van een constante hoge kwaliteit van de zorg en activiteiten

                                (moeder)

 

Ik wil je graag nog heel hartelijk bedanken voor al het goede werk dat je voor onze dochter gedaan hebt.  Je hebt zo veel bereikt! Ze heeft echt ontzettend veel geleerd, is steviger geworden en heeft veel steun gehad aan de uurtjes met jou. Het was voor ons een geruststellend idee dat ze door jou op school zo professioneel geholpen werd.

                                                                                  (moeder)

 

Dag Esther, ook vanuit ons veel dank voor jouw ondersteuning, actieve meedenken en de noodzakelijke procesbegeleiding. Complimenten hoe jij dit hebt kunnen toevoegen. Als ouder betekent dat heel veel.

                                                                                                 (ouders)

 

Wat heb je het goed aangepakt met hem, door eerst samen te bouwen aan vertrouwen en nu aan zijn sociale vaardigheden. Complimenten!

                                                                                                    (leerkracht)

 

Ik ken Esther als iemand die goed luistert en verhelderende vragen stelt. Soms luistert ze zo goed dat ze even helemaal niks zegt, wat mij altijd wat in verwarring brengt. Inmiddels weet ik dat ze dan niet alleen aan het luisteren is, maar ook aan het kijken wat de verbindende factor is in de problematiek en/of in de aanpak. Doordat ze heel goed door de regels heen kan luisteren, komt ze meestal met een verfrissende kijk en altijd met een empowerende visie op het geheel en met een praktische benadering.

                                                                                                        (collega)